Anna Lundberg

Anna är sjukgymnast med stor kunskap om kroppen och ett särskilt intresse för våra fötter. Under sin utbildning väcktes Annas intresse för foten, dess biomekanik, funktion och betydelse för rörelse i stort. Hon förvånades över hur lite fokus som lades på våra fötter - trots att så många har problem med sina fötter, eller lider av indirekta besvär orsakade av problematik i foten. 25 år senare har hon en gedigen erfarenhet och är bland Stockholms främsta experter på fötter.

Många kommer till Anna efter otaliga besök i vården och hennes patienter är alla från unga elitidrottare till äldre vardagsmotionärer. Besvären kan vara allt från stukningar till rehabilitering efter omfattande kirurgi. Behandling hos Anna innefattar en hel del kunskap. Anna tror nämligen att för att framgångsrikt kunna behandla svårigheter, måste patienten förstå hur foten fungerar och varför. Därifrån lägger hon sen upp ett individuellt träningsprogram och / eller behandlar muskler och bindväv med manuella tekniker.

Anna är inte bara sjukgymnast, utan även yogi. Efter många år av rörelse, gymnastik och löpning, har Anna landat i yogan som träningsform; både för kropp och sinne. Yoga är för Anna en hjälp i vardagen; ett redskap för att minska smärta och spänningar, både kroppslig och själslig. Att yogan dessutom är en av de få rörelseformer som lägger stor betydelse vid foten, är förstås en extra bonus.
”Yogan hjälper mig att minska spänningar och smärta i kropp och själ.”
Boka behandling med Anna >>